Cash For Life – rychlá půjčka do 10000

Cash For Life – rychlá půjčka do 10000Půjčky hýbou světem a lidé se k nim uchylují z různých důvodů. Jedním z nich může být nedostatek peněz před výplatou. Druhý důvod najdete například v nečekané situaci, kdy je potřeba zaplatit určitou částku. Je jasné, že problémy se musí řešit rychle, rychlá je i půjčka od Cash For Life, která tady je pro všechny zájemce o nižší částky (např. půjčky do 5000 Kč).

Výše půjčky: Půjčky jsou dostupné v částkách od 1 000 Kč do 10 000 Kč.

Kdo si může půjčit: O půjčku se může zajímat každý občan ČR ve věku od 18 do 65 let. Podmínkou je české občanství a bezdlužnost ve společnosti CASH FOR LIFE. K půjčce nebudete potřebovat potvrzení o příjmu. Půjčku tedy mohou mít plnoletí studenti, ženy na mateřské dovolené, nezaměstnaní apod. K vyřízení budete potřebovat občanský průkaz a mobilní telefon.

Na co si mohu půjčit: Půjčte si na cokoliv – účel se neuvádí.

Splatnost půjčky: Doba splatnosti je možná na 7 dnů, 15 dnů, 21 dnů, 30 dnů. Do termínu splacení máte ještě možnost si požádat o prodloužení splácení – lhůta je dalších 15 dnů. Prodloužení splácení se uskutečňuje celkem třikrát maximálně. Splácení se tedy celkem prodlouží až o 45 dnů.

Zajímavý článek:  Kredia – půjčka do 10 000 Kč

Poplatky: Žádné skryté poplatky, vyřízení půjčky je zdarma.

Ručení: bez ručitelů a zástav

Roční úrok: Splácení je dáno společně s poplatkem – nahrazuje úrok. Zaplatíte předem stanovenou částku v dohodnutém termínu.

Možnost sjednání půjčky: Půjčka je k dispozici k vyřízení pomocí online služeb. Na internetu se zaregistrujete, odešlete žádost k posouzení. Rovněž lze požádat o půjčku esemeskou.

Rychlost poskytnutí peněz:  Půjčka se vyřizuje ihned, do cca deseti minut. Jakmile dojde ke schválení, peníze putují na váš bankovní účet, popř. se zasílají poštovní poukázkou.

Výhody půjčky od společnosti: Rychlá půjčka nemá žádné skryté poplatky. Nevyřizujete žádné dokumenty, nesháníte ručitele a nedokládáte pravidelný příjem. Schválení je rychlé a peníze se jsou k poslány ihned po vyřízení.